Tiltrekker du deg alltid playere?

 

Denne quoten digger jeg... Førsten nå! Før så jeg ikke meningen med den. Fordi jeg innså ikke at jeg ofte tiltrakk meg feil type mennesker.. De som ikke så verdien i meg som person, de som ikke respekterte meg for den jeg er og de som lekte med følelsene mine. Ja, vi snakker om playere her! Har du det også slik? At du stadig ender opp med å forelske deg i en person som enten leker med følelsene dine eller ikke ønsker å ha noe fast forhold? Ganske kjipt, ikke sant? 

 

Men hvorfor er det slik? At mennesker, slik som du og jeg, tiltrekker oss mennesker som ikke er bra for oss? Hva er greia med at vi er magnet for playere? 

 

Jeg trodde det bare skulle være sånn. Så var heller min oppgave å prøve å "temme" dem og få dem til å innse at de kan forelske seg, de også. Jeg var så naiv at jeg trodde at hvis jeg var sånn eller sånn, så kunne de bli glad i meg... De kan bli glad i deg og du kan få de - til og med som kjæreste! Du kan åpne øyenene deres... Du kan få dem til å innse at livet handler ikke bare om sex og singellivet. Du kan til og med få dem til å elske deg! 

 

Men når du har fått til alt dette, så er du til slutt så sliten og lei... Sliten av å jage etter den kjærligheten som burde kommet naturlig... Lei av å streve etter å være bra ok, deilig nok og interessant nok. Tappet for energi fordi vedkommende setter ikke pris på deg slik du fortjener. Du vil neppe føle deg så spesiell som du hadde håpet på... Du vil mest sannsynlig føle deg så tom og det kjennes ut som du har tapt.

 

 

Hvorfor det egentlig? Jo, fordi playere er en egen rase. Det er en kvinne/mann som driver et spill. De jager etter mennesker å "legge ned". Mange gjør det mest for skøy skyld, mens noen gjør det for å pløye markedet for å finne seg den "rette". Playere vet akkurat hva de skal si, når de skal si det og hvordan de skal si det. Hun/han vet nøyaktig hva som skal til for at du skal føle deg som verdens heldigste!

 

Men så skjærer det seg når du innser at denne personen flørter med alle andre, på akkurat samme måte! Så hvordan kan du unngå å tiltrekke deg samme type mennesker? Playere som leker med følelsene dine? Du er nødt til å gå gjennom en prosess, hvor du må helbredes og styrkes på nytt. Jeg var selv nødt til å gå gjennom denne prosessen. Det nyttet aldri å tro jeg kunne hoppe over det. Fordi det er sjelebånd som må kuttes, kjærlighetssorg fra tidligere brudd må heales og en totalendring av paradigmeskiftet som må til! Deretter blir du en magnet for den kvinnen/mannen som er rett for deg. 

 

LAST NED GRATISPAKKEN med enkle og effektive metoder til hvordan du kan gjøre en endring for deg selv! 

 

Hold deg oppdatert på nye tips og metoder til hvordan du kan bli fri! 

Delta på vår GRATIS mail liste for å motta siste nyheter og oppdatering fra meg. Ikke uro deg, alle opplysninger om deg blir holdt hemmelig. 

Ja takk, jeg vil motta siste nyheter